hayır olmadım insanın elindedir aşık olmak birden pat diye olamazsın kim ne derse desin bu hep böyledir bir insan evli birine aşık oluyorsa o onun gerçekten karaktersizliğini gösterir şahsen Allah korusun ama benim eşime biri aşık olsa hiçte masum olamam ve aşka saygım vardır gibi laflar yapamam
hayır olmadım insanın elindedir aşık olmak birden pat diye olamazsın kim ne derse desin bu hep böyledir bir insan evli birine aşık oluyorsa o onun gerçekten karaktersizliğini gösterir şahsen Allah korusun ama benim eşime biri aşık olsa hiçte masum olamam ve aşka saygım vardır gibi laflar yapamam
Kesinlikle katılıyorum bu sözlere Ahlaksızlıktan başka bir şey değil ve benim eşime değil aşık olmak yan gözle dahi bakan olsa yediremem bunu kendime
Şöyle de bir şeyt var evli bir kimseye aşık olabilen kişinin evlendikten sonra da aşık olmayacağı ne malum Sonuçta toplumun ahlaki değerlerinden yoksun yaşıyor O insandan herşeyi beklerm asla anlayışlı da olamam
Ben aşık olmak istemezdim ama kendisine aşık etti şimdi konuşmuyorum artık yanlış yaptığımı anladım ama halen onsuz olamayacağımı söylüyor ama benim için bitti benden uzak durmasını söyledim
En doğrusunu yapmışsınız Gözyaşı Size yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına asla yapmayın Yanlış hareket edenleri de Allah ıslah etsin demekten başka birşey gelmiyor elden