PES 2009, Raflardaki Yerini Aldı... Japon video oyun yayımcısı Konami, futbolseverlerin gözdesi video oyun serisi PES’in son sürümü PES 2009’u piyasaya sürdü PlayStation 3, Xbox 360 ve PC-DVD formatlarında piyasaya sürülen oyun, Kasım ayı içerisinde yayınlanacak ve oyunda bulunan lisanslı takım sayısını ve oyun içi öğelerini arttıracak oyun edinilebilir güncellemesiyle futbolseverlerin beğenisini toplamaya çalışacak
Kasım ayı içerisinde yayınlanacak güncelleme paketiyle birlikte dört İspanyol takımı (Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander ve Valladolid) oyun içerisinde tercih edilebilecek Bununla birlikte oyundaki bir çok takımın forma ve kadroları da güncellenecek Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi modunda yer alan kulüplerin formalarıyla birlikte listeye eklenen on iki yeni takım da güncellenecek
(NTV)
__________________ Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır |