Geri Git   BilgeNesil.com - Arayışa Son Veren Adres |:::::| Bu Sese Kulak Verin |:::::| > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Romantik Hikayeler

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları

Sadece Seni Seviyorum Demek Yeter mi?
Eski 09-03-2007   #1 (permalink)
bukettt
Guest

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
sssssssss
Varsayılan Sadece Seni Seviyorum Demek Yeter mi?

çiçeğin su'ya aşkı

günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar

ilk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için

gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur

ilk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "sırf senin hatırın için ey su" diye

öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur

günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar

çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz

çiçek, suya "seni seviyorum" der su, "ben de seni seviyorum" der aradan zaman geçer ve çiçek yine "seni seviyorum" der su, yine "ben de" der çiçek, sabırlıdır bekler, bekler, bekler

artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "seni seviyorum" der

su da ona "söyledim ya ben de seni seviyorum" der ve gün gelir çiçek yataklara düşer hastalanmıştır çiçek artık rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin yataklardadır artık çiçek su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine

bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki; "seni ben, gerçekten seviyorum" çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye doktor gelir ve muayene eder çiçeği sonra şöyle der doktor: "hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez"

su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: "çiçeğin bir hastalığı yok dostum bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der

ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "seni seviyorum" demek yetmemektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-04-2007   #2 (permalink)

Berna kullanıcısının avatarı

Yer: CENNET :)

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssss1453
İtibar Gücü: 61
Berna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant futureBerna has a brilliant future

süper olmuş canımharika :) paylaşım için sağol
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-04-2007   #3 (permalink)
Ergenekon
Guest

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
sssssssss
İtibar Gücü:

çok güzel eline yüreğine sağlık teşekkürler
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-04-2007   #4 (permalink)

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssssss73
İtibar Gücü: 4
antix İyi Yolda İlerliyor

Seni seviyorumu destekleyen davranış duruş yapmadıktan sonra, gereğini yerine getirmedikten sonra yani altını üstünü sağını solunu doldurmadıktan sonra neye yarar kuru belkide duygudan yoksun 2 kelime yetmez tek başına dolu değilse eğer asla yetmez
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-04-2007   #5 (permalink)
bukettt
Guest

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
sssssssss
İtibar Gücü:

yorumlarınız için teşekkürler eet sözler yeteri kadar inandırıcı olmaz bunu çesitli yollarla desteklemek gerekir
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-03-2007   #6 (permalink)

gulhan kullanıcısının avatarı

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssss1340
İtibar Gücü: 14
gulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud ofgulhan has much to be proud of

vay süper miş teşekkürler
  Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları