Geri Git   BilgeNesil.com - Arayışa Son Veren Adres |:::::| Bu Sese Kulak Verin |:::::| > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Sizin Eserleriniz

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları

Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)
Eski 08-04-2008   #16 (permalink)

cansel kullanıcısının avatarı

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssss1783
İtibar Gücü: 14
cansel has much to be proud ofcansel has much to be proud ofcansel has much to be proud ofcansel has much to be proud ofcansel has much to be proud ofcansel has much to be proud ofcansel has much to be proud ofcansel has much to be proud of
Varsayılan Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)

Alıntı:
dejavu2009 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sizin adınıza üzüldüm benim lisedeki resim öğretmenlerim baya hayagücü baltalayanlardı Üniversitedekil daha iyi en azından ondan birşey kaptık (biraz adi ve birisiydi ama neyse)
yane üzülmüyecek gibi değil çok ince iş yaw yok orası yamuk olmuş yok burası nese 1 sende düz çizgi çizmeyi örendim nese onada şükür

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2008   #17 (permalink)

dejavu2009 kullanıcısının avatarı

Yer: Dünyanın her yerinde

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssss1647
İtibar Gücü: 23
dejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant future
dejavu2009 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla dejavu2009 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
cansel tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
yane üzülmüyecek gibi değil çok ince iş yaw yok orası yamuk olmuş yok burası nese 1 sende düz çizgi çizmeyi örendim nese onada şükür
doğru cansel, resim ayrıntı ister

http://dejavuygblogspotcom/
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2008   #18 (permalink)

Yer: Mevlana Diyarından

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssss5422
İtibar Gücü: 0
sudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond repute

düz çizgi çizmeyi öğrendim diyor ilahi haklı ama cetvelle bile eğri çizerdi ya hoca asıl ona hayret ederdi insan panik atak olunca 1 sn duramıyorki düz çizgiyi çizinceye kdar hareket etmesin=)

dejavu bizimki bildiğin resimlerden değil kardeşim teknik resim hayal gücü sıfır burda herşey kurala uygun olcak uluslararası bir dilde temin edilcekmiş de biz becerebildiğimiz kadar artık son sınavımda 95 aldığıma ben bile inanamadım ama neyse=)=)

resimler içinde ben tşk ederim asıl

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-18-2008   #19 (permalink)

[KAPLAN] kullanıcısının avatarı

Yer: Müslümanlık, Türklük Denince; Yüreklerin Tutuştuğu Yerdenim. Of / Trabzon

Aktifliği
5/20
Today Mesaj
0/11 ssss12991
İtibar Gücü: 61
[KAPLAN] İtibar düzeyini kapadı
Icon47 Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)

Ellerinize sağlık Özellikle üçüncü resim hoşuma gitti Bence karakeleme yeteneğiniz var ve bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz Daha güzel eserler ortaya çıkaracağınıza şüphem yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-18-2008   #20 (permalink)

ASUD€ kullanıcısının avatarı

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 ssssss120
İtibar Gücü: 2
ASUD€ will become famous soon enough

güzel bi başarı rabbim herkese ayrı bi yetenek vermiş teşekkürler
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-20-2008   #21 (permalink)

dejavu2009 kullanıcısının avatarı

Yer: Dünyanın her yerinde

Aktifliği
0/20
Today Mesaj
0/11 sssss1647
İtibar Gücü: 23
dejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant futuredejavu2009 has a brilliant future
dejavu2009 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla dejavu2009 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ellerinize sağlık Özellikle üçüncü resim hoşuma gitti Bence karakeleme yeteneğiniz var ve bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz Daha güzel eserler ortaya çıkaracağınıza şüphem yok
Alıntı:
[COLOR=lime tafarından gönderildi
ASUD€;[/COLOR]236836]güzel bi başarı rabbim herkese ayrı bi yetenek vermiş teşekkürler
yorumlar için teşekkür ederim yalnız zaman istiyor çalışmalar

Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları