sizin adınıza üzüldüm benim lisedeki resim öğretmenlerim baya hayagücü baltalayanlardı Üniversitedekil daha iyi en azından ondan birşey kaptık (biraz adi ve birisiydi ama neyse)
yane üzülmüyecek gibi değil çok ince iş yaw yok orası yamuk olmuş yok burası nese 1 sende düz çizgi çizmeyi örendim nese onada şükür
düz çizgi çizmeyi öğrendim diyor ilahi haklı ama cetvelle bile eğri çizerdi ya hoca asıl ona hayret ederdi insan panik atak olunca 1 sn duramıyorki düz çizgiyi çizinceye kdar hareket etmesin=)
dejavu bizimki bildiğin resimlerden değil kardeşim teknik resim hayal gücü sıfır burda herşey kurala uygun olcak uluslararası bir dilde temin edilcekmiş de biz becerebildiğimiz kadar artık son sınavımda 95 aldığıma ben bile inanamadım ama neyse=)=)
Yer: Müslümanlık, Türklük Denince; Yüreklerin Tutuştuğu Yerdenim. Of / Trabzon
İtibar Gücü: 61
Cevap : Resimlerim (Pastel ve karakalem)
Ellerinize sağlık Özellikle üçüncü resim hoşuma gitti Bence karakeleme yeteneğiniz var ve bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz Daha güzel eserler ortaya çıkaracağınıza şüphem yok
Ellerinize sağlık Özellikle üçüncü resim hoşuma gitti Bence karakeleme yeteneğiniz var ve bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz Daha güzel eserler ortaya çıkaracağınıza şüphem yok
Alıntı:
[COLOR=lime tafarından gönderildi
ASUD€;[/COLOR]236836]güzel bi başarı rabbim herkese ayrı bi yetenek vermiş teşekkürler
yorumlar için teşekkür ederim yalnız zaman istiyor çalışmalar